Bel mij op 06 - 533 211 31

Privacy protocol van Linde ten Broek: beeld en verhaal conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Doel van dit protocol is duidelijkheid geven over de verkrijging, het gebruik, de bewaring en de vernietiging van persoonsgegevens van opdrachtgevers.

 1. Verkrijgen van gegevens

Persoonsgegevens en contactgegevens worden verkregen via de opdrachtgever. Dit kan een organisatie zijn of een privépersoon.

2. Gebruik van gegevens

Om een opdracht aan te nemen zijn de persoonsgegevens voor verschillende doeleinden noodzakelijk:

 1. Als zelfstandig ondernemer is het verplicht een boekhouding bij te houden. Om een factuur te kunnen sturen zijn naam en adresgegevens nodig. De boekhouding dient vijf jaar te worden bewaard.
 2. Om te corresponderen met de opdrachtgever is het van belang emailadressen en telefoonnummers op te slaan. Nadat de opdracht is afgerond en is geëvalueerd worden deze contactgegevens vernietigd.
 3. De persoonlijke informatie van de opdrachtgever wordt verwerkt tot een verhaal of project. Deze informatie wordt na beeindiging van het project vernietigd en de digitale versie wordt alleen geanonimiseerd opgeslagen. Dit houdt in dat persoonsgegevens worden verwijderd alvorens deze wordt opgeslagen en aantekeningen worden vernietigd.

Conform de AVG mogen geen gegevens worden opgeslagen die niet noodzakelijk zijn. Voor het schrijven van verhalen en het maken van projectplannen is aanvullende informatie nodig over de geschiedenis van het project en in sommige gevallen zijn naamgegevens noodzakelijk. Deze gegevens worden direct na het project verwijderd.

 1. Bewaren van gegevens

Uitsluitend gegevens die om wettelijke redenen dienen te worden bewaard, worden digitaal opgeslagen. Digitale bestanden kunnen op verschillende manieren worden benaderd. Hiervoor is een goede beveiliging van de computer, tablet en mobiele telefoon middels een virusscan en wachtwoord beveiliging een vereiste. Dit betekent dat de virusscan altijd up-to-date dient te zijn en een wachtwoord regelmatig, minimaal jaarlijks, dient te worden gewijzigd.

 1. Vernietiging van gegevens

Indien gegevens op papier staan worden deze, zodra gebruik hiervan niet meer noodzakelijk is, vernietigd. Hiervoor wordt een papiervernietiger gebruikt.

Documenten die digitaal verkregen zijn worden, zodra gebruik hiervan niet meer noodzakelijk is, gewist. Dit houdt in dat zowel bestandsmappen en e-mails op de computer, tablet, telefoon zorgvuldig moeten worden gecontroleerd.

 1. Informatie, inzage en correctie

Een opdrachtgever heeft ten alle tijden recht op informatie, inzage en correctie van de gegevens die zij heeft verstrekt.

 1. In geval van datalek

Indien gegevens onbevoegd in handen van derden zijn gekomen, zal hiervan direct bij het
constateren hiervan melding worden gemaakt bij de persoon of personen wie dit betreft en bij de autoriteit persoonsgegevens.

 1. Website
  Via mijn website lindetenbroek.nl houd ik geen gegevens bij van mensen die mijn site bezoeken. Mensen kunnen via de contactpagina een formulier invullen wat ik in de mail ontvang en waardoor ik contact met hen kan opnemen. Ik gebruik geen cookies.

Wil je graag je persoonlijke verhaal gebruiken als ingang voor je speech?
Weet je dat het delen van je unieke kwetsbare verhaal voor veel meer begrip in teams kan zorgen, maar weet je niet waar je moet beginnen met het schrijven ervan?
Wil je graag een boek schrijven, maar besteed je geen tijd aan je verhaal?
Zitten je ideeën boekjes propvol, maar weet je niet waar je moet beginnen?
Ben je bezig met je levensverhaal, of dat van iemand anders en heb je inspiratie en structuur nodig om het geheel af te maken?
Sta je op een kruispunt in je leven en ben je toe aan iets anders, een nieuw hoofdstuk, een nieuw verhaal?

Kies dan voor de Storytelling en schrijfretreat van 3 dagen en ga mee met schrijver en verteller Linde ten Broek naar Wijk aan Zee. De kust is fantastisch en veel schrijvers komen hierheen om inspiratie op te doen. Wijk aan Zee is ook een van de plekken waar de Nachtegaal in het voorjaar neerstrijkt en s’avonds prachtige concerten geeft.

Wil je weten of deze retreat iets voor jou is?
Ik beantwoord je vragen graag face-to-face of via de telefoon.

De investering voor deze retreat is € 1597,- .
Dit is inclusief 2 overnachtingen in een 1-persoonskamer, 2 keer ontbijt, 2 keer lunch, 2 keer diner, onbeperkt koffie, thee en water
én 2 schrijfworkshops, 1 een-op-een sessie: kom in contact met je eigen persoonlijke verhaal, alle ins en outs over de Soulstorytelling methode en een inspirerend werkboek.

Ben je toe aan je eigen verhaal? Schrijf het in aan zee!

Weet je nog welk kinderboek je geweldig vond toen je jong was?
Wie was jouw held, wat was je favoriete ‘bedtime story?’
Welk verhaal wilde je steeds opnieuw horen of lezen?

Toen je jong was koos je jouw rol en rolmodel in het leven. Je koos voor een verhaal, en de meesten van ons verliezen dat verhaal uit het oog als ze opgroeien en ouder worden. En dat is jammer. Als ik om me heen kijk zie ik zoveel mensen die niet gelukkig zijn in hun werk, in hun relatie en in hun leven. Ik geloof niet dat dat de bedoeling is. Ik nodig je uit om mee te gaan en de oude verhalen terug te vinden die zo’n belangrijke rol hebben gespeeld in je leven. Ik geloof erin dat je nog steeds je legende kunt leven als je dat nieuwe verhaal schrijft en gaat vertellen.

In deze 3-daagse krijg je twee workshops en werk je toe naar je eigen verhaal dat je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld je boek, speech, website, blog of magazine. We werken veel in de buitenlucht en gebruiken de geuren, geluiden en de prachtige omgeving in de oefeningen en de verhalen.

Wacht niet langer en meld je nu aan voor de Storytelling en schrijfretreat in aan zee!

Je hebt nog precies…


Waarom moet JIJ dit verhaal schrijven?
Het schrijven van een verhaal is een proces.
Het begint bij het heel nauwkeurig weten voor wie je het wilt schrijven,
wat je wilt schrijven en niet in de laatste plaats
waarom nou juist JIJ dat verhaal moet schrijven.
Het antwoord op de laatste vraag zet je direct in de inspiratie modus! 

In de retreat ga je aan de slag met:
Contact maken met het verhaal dat diep vanbinnen leeft.
Klanken horen, woorden proeven, zinnen vinden die een plek kunnen krijgen in het verhaal.
Het vinden van de rode draad in je verhaal.
Nog meer zinnen vinden en schrijven, schrijven, schrijven.
Alles weer loslaten, opnieuw beginnen en je laten inspireren door de omgeving, een liedje, een toevallige gebeurtenis.
Luisteren naar elkaars verhalen én in contact blijven met je eigen verhaal (dat is vaak een grote uitdaging!).

Wat leer je in de 3 daagse retreat?
Je leert hoe je een verhaal kunt opbouwen.
De momenten die iedere story heeft. 
Schrijven en vertellen vanuit verschillende perspectieven.
én
Je krijgt helder waar je echt over wilt schrijven.
Wat je moet doen (of laten) om in een schrijfflow te komen.
Hoe je al je zintuigen gebruikt als je gaat schrijven.
Hoe je schrijven aan je dagelijkse ritme toevoegt.
Welke woorden precies vertellen waar het om gaat.
Hoe je de omgeving als inspiratiebron kunt gebruiken.

Maar wat heb je eraan?
Je kiest voor wat jij belangrijk vindt.
Alle excuses zijn verleden tijd.
Je krijgt ruimte en overzicht.
Het verhaal verplaatst zich van je hoofd naar je schrift of laptop.
Het geeft je meer zelfvertrouwen.
Je bent bewust waar je jezelf tegenhoudt.
Je kiest voor wat jij belangrijk vindt.

En als je een boek wilt schrijven:
Een boek geeft je expert status.
Het schrijven van een boek geeft zelfvertrouwen.

Kortom:
Je rekent voor eens en altijd af met álle excuses die je schrijfproces tegenhouden!

 Ik zie je graag 15 juni in Wijk aan Zee. Kies voor jouw verhaal en meld je nu aan:

MASTERCLASS DE KRACHT VAN HET PERSOONLIJKE VERHAAL 

Hoewel het echt over jou gaat, is het niet gemakkelijk om over jezelf te schrijven. Jouw verhaal op papier zetten is een uitdaging. Een hele mooie uitdaging.

Elke dag ontmoet ik mensen die hun verhaal met mij delen en die heel graag willen leren hoe ze dat kunnen inzetten in hun business of in presentaties. Je neemt immers altijd jezelf mee in je werk en het heeft geen zin om je anders voor te doen dan je bent. We willen communiceren met echte, authentieke mensen en daar zit de uitdaging. Want mag je laten zien dat je iets ook spannend vindt, mag je schrijven over ervaringen die niet zo prettig waren en daarmee laten zien dat je geen superhero bent?  Heel graag zelfs! Daarom ga je in deze masterclass aan de slag met het schrijven van je eigen verhaal. Wat is er in je leven gebeurd waardoor je nu doet wat je doet? Wat is de uitdaging die je in de ogen hebt gekeken en die je misschien nog regelmatig moet aangaan? Wat heb je uit deze ervaring meegenomen?

Het schrijven van persoonlijke verhalen is iets van deze tijd. Een aantal jaren geleden was het ondenkbaar dat je als ondernemer, directeur of manager liet zien dat je ook een kwetsbare kant had en moest je je verschuilen achter een masker. Vanaf nu hoeft dat niet meer en kun je laten zien waarom jij dit werk doet, waarom jij zo uitermate geschikt bent voor het werk dat je doet. Het verhaal van de organisatie of van je eigen bedrijf gaat leven als je het vertelt met je eigen woorden en als je een manier vindt die helemaal bij je past. Dan ben je geen werknemer meer, maar ambassadeur! Dan werk je niet voor je bedrijf, maar aan je bedrijf en ben je trots op wat je doet! Dat wil jij toch ook?

Abdelkader Benali, Adelheid Roosen, documentairemaakster Jessica Villerius, Isa Hoes, Joseph Oebelkas, het zijn schrijvers die persoonlijke gebeurtenissen als ingang kiezen voor hun verhaal. De TEDTalk van Brene Brown over de kracht van kwetsbaarheid werd een hit en het is veel normaler geworden dat je op je werk, trainingen en bijeenkomsten laat zien wat er echt met je aan de hand is (geweest). Laat jezelf zien en schrijf je in voor de masterclass: de kracht van het persoonlijke verhaal. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Prijs € 249,- exclusief 21% BTW, inclusief koffie, thee en lunch.
Ik geef de masterclass twee keer.
8 Februari. Hotel Sonnevanck. Wijk aan Zee.
13 februari. Bibliotheek Eindhoven.

Programma
10.00 – 11.00 uur. Wie ben je en hoe is het met je? Schrijfoefeningen.
11.00 – 13.00 uur. Delen van de verhalen in de groep en een vervolgopdracht om je verhaal aan te scherpen.
13.00 – 13.30 uur. Lunch.
13.30 – 15.30 uur. Authentieke, specifieke kenmerken van jou en je verhaal.
15.30 – 15.45 uur. Thee en koffie pauze.
15.45 – 16.45 uur. Kop, midden en staart. Bevat jouw verhaal alle elementen?
16.45 – 17.00 uur. Epiloog, informatie over de schrijf retreat in Portugal en evaluatie.
17.00 uur. Afsluiting.

Have a Be You Ti Ful Masterclass!

Wil je meer informatie? Bel me dan op 0653321131, of schrijf je direct in via onderstaande button. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

 

 

 

Stop met uitstellen en kies voor het maken van jouw verhaal in Portugal. 11 - 16 maart 2018

Wil je graag je eigen boek schrijven, maar besteed je geen tijd aan je verhaal?
Zitten je ideeën boekjes propvol, maar weet je niet waar je moet beginnen?
Ben je bezig met je levensverhaal, of dat van iemand anders en heb je inspiratie en structuur nodig om het geheel af te maken?
Sta je op een kruispunt in je leven en ben je toe aan iets anders, een nieuw hoofdstuk, een nieuw verhaal?

Kies dan voor de Schrijf- en Vertel Retreat en ga mee met schrijver en verteller Linde ten Broek naar Portugal. De kust van Portugal is fantastisch en Sintra is een magische plek. Vol kastelen, sprookjesachtige tuinen en geheimzinnige weggetjes. Veel schrijvers komen hierheen om inspiratie op te doen.
J.K. Rowling en Hans Christiaan Andersen bijvoorbeeld. Zij schreven hier een deel van hun verhalen…

Wil je weten of deze retreat iets voor jou is?
Ik beantwoord je vragen graag in een gratis Skype gesprek. Kun je niet wachten? Blader dan alvast door mijn boek

Ben je toe aan je eigen verhaal? Schrijf het in Portugal!
Weet je nog welk kinderboek je geweldig vond toen je jong was?
Wie was jouw held, wat was je favoriete ‘bedtime story?’
Welk verhaal wilde je steeds opnieuw horen of lezen?

Toen je jong was koos je jouw rol en rolmodel in het leven. Je koos voor een verhaal, en de meesten van ons verliezen dat verhaal uit het oog als ze opgroeien en ouder worden. En dat is jammer. Als ik om me heen kijk zie ik zoveel mensen die niet gelukkig zijn in hun werk, in hun relatie en in hun leven. Ik geloof niet dat dat de bedoeling is. Ik nodig je uit om mee te gaan en de oude verhalen terug te vinden die zo’n belangrijke rol hebben gespeeld in je leven. Ik geloof erin dat je nog steeds je legende kunt leven als je dat nieuwe verhaal schrijft en gaat vertellen.

In de Schrijf en Vertel Retreat in Portugal krijg je elke dag een workshop en werk je toe naar je eigen verhaal dat je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld je boek, website, blog of magazine. We werken veel in de buitenlucht en gebruiken de geuren, geluiden en de prachtige omgeving in de oefeningen en de verhalen.

Waarom moet JIJ dit verhaal schrijven?
Het schrijven van een verhaal is een proces.
Het begint bij het heel nauwkeurig weten voor wie je het wilt schrijven,
wat je wilt schrijven en niet in de laatste plaats
waarom nou juist JIJ dat verhaal moet schrijven.
Het antwoord op de laatste vraag zet je direct in de inspiratie modus! 

Het schrijfproces bevat een aantal fasen:
Contact maken met het verhaal dat diep vanbinnen leeft.
Klanken horen, woorden proeven, zinnen vinden die een plek kunnen krijgen in het verhaal.
Het vinden van de rode draad in je verhaal.
Nog meer zinnen vinden en schrijven, schrijven, schrijven.
Alles weer loslaten, opnieuw beginnen en je laten inspireren door de omgeving, een liedje, een toevallige gebeurtenis.
Luisteren naar elkaars verhalen én in contact blijven met je eigen verhaal (dat is vaak een grote uitdaging!).

Daarna, voor de boekenschrijvers onder ons, komt een iets formeler stuk:
Het bedenken van de tekst op de achterzijde van het boek.
De titel en ondertitel.
Het bouwen van de kapstok van de inhoud van je boek.
Promotie en voorverkoop van je boek.
Schrijven.
Redigeren van de teksten en proeflezers vinden.
Uitgeven.

In de Schrijf- en Vertel Retreat ga je aan de slag met:
Contact maken met het verhaal dat diep vanbinnen leeft.
Klanken horen, woorden proeven, zinnen vinden die een plek kunnen krijgen in het verhaal.
Het vinden van de rode draad in je verhaal.
Nog meer zinnen vinden en schrijven, schrijven, schrijven.
Alles weer loslaten, opnieuw beginnen en je laten inspireren door de omgeving, een liedje, een toevallige gebeurtenis.
Luisteren naar elkaars verhalen én in contact blijven met je eigen verhaal (dat is vaak een grote uitdaging!).

En als je een boek wilt schrijven: 
Het bedenken van de tekst op de achterzijde van het boek.
De titel en ondertitel.
Het bouwen van de kapstok van de inhoud van je boek.
En natuurlijk ga je vooral heel veel schrijven en je teksten aan elkaar vertellen.

Wat leer je in de retreat?
Je leert hoe je een verhaal kunt opbouwen.
De momenten die iedere story heeft. 
Schrijven en vertellen vanuit verschillende perspectieven.
én
Je krijgt helder waar je echt over wilt schrijven.
Wat je moet doen (of laten) om in een schrijfflow te komen.
Hoe je al je zintuigen gebruikt als je gaat schrijven.
Hoe je schrijven aan je dagelijkse ritme toevoegt.
Welke woorden precies vertellen waar het om gaat.
Hoe je de omgeving als inspiratiebron kunt gebruiken.

Maar wat heb je eraan?
Je kiest voor wat jij belangrijk vindt.
Alle excuses zijn verleden tijd.
Je krijgt ruimte en overzicht.
Het verhaal verplaatst zich van je hoofd naar je schrift of laptop.
Het geeft je meer zelfvertrouwen.
Je bent bewust waar je jezelf tegenhoudt.
Je kiest voor wat jij belangrijk vindt.
Een boek geeft je expert status.
Het schrijven van een boek geeft zelfvertrouwen.

Kortom:
Je rekent voor eens en altijd af met álle excuses die je schrijfproces tegenhouden!

5 dagen all inclusive: jij hoeft nergens voor te zorgen!
* lunch en diner op locatie (happy, healthy vega style)
* 5 workshops over alle aspecten van het maken van verhalen
* 2 individuele hoe schrijf je jouw verhaal sessies
* onbeperkt koffie en thee
* excursies naar magische plekken in Sintra:
Palace de Pena, Quinta da Regaleira, Palácio de Monserrate
* nachtwandeling met gids
* maximaal acht deelnemers
* 5 overnachtingen op basis van logies en ontbijt

€ 1294,- exclusief 21% BTW

NB Vlucht en transfer naar de locatie zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Hoe kom je in Sintra?
Sintra ligt vlakbij Lissabon en Transavia en Ryanair bieden regelmatig goedkope vluchten aan. Je kunt al een retourvlucht boeken vanaf € 70,-. Het is zeker de moeite waard om na de retreat nog een paar dagen langer te blijven in deze omgeving. Zowel in Sintra als in Lissabon kun je heerlijk wandelen en interessante musea bezoeken. Maar vergeet vooral die fantastische stranden en de oceaan niet! Check www.transavia.com, www.ryanair.com en airbnb.com voor alle reis en verblijf mogelijkheden. Tip: boek de vlucht ruim van tevoren, zo heb je de meest gunstige prijs voor jouw reis!

We kunnen je ophalen van de luchthaven van Lissabon. Hiervoor rekenen we € 35 per persoon. Als je tijdens de retreat merkt dat je extra begeleiding nodig hebt met jouw schrijf-of vertelproces dan kan ik je extra begeleiding geven.

Stop met uitstellen en meld je aan voor de Schrijf- en Vertel Retreat in Portugal. 11 - 16 maart 2018

Wat ga je niet doen in de retreat?
Je gaat niet uren schaven aan een zin en ook niet met een rood potlood in je hand kijken naar alle grammatica en spelfouten. Je gaat je ook niet vergelijken met je buurman of buurvrouw en niemand is de beste schrijver of verteller van de dag. Helaas!

Wat zeggen mensen over Linde?
‘Dankjewel voor je liefde, je luisterende en horende oor en je verbindende kracht…’ Tessa.

‘Linde weet de diepere laag te pakken en brengt me tot de essentie van mijn verhaal. Ze laat de vragen ontstaan in het moment en dat geeft ruimte aan wat verteld kan worden. De manier waarop ze kijkt, aanwijzingen geeft, werkt en alles verwerkt, geeft ruimte aan de verhalen die aan de oppervlakte of juist wat meer verstopt zijn. Linde kan luisteren. En daarmee bedoel ik echt luisteren.’ Shanti.

‘Linde werkt zorgvuldig en met passie en heeft een geweldig gevoel voor humor. Ze heeft me laten zien dat alle emoties er mogen zijn bij het vertellen van mijn verhaal.’ Nina.

Waar wacht je nog op?

Verhalen verbinden
Linde ten Broek heeft de afgelopen jaren meer dan 10.000 mensen geïnterviewd.
Wat zij als geen ander kan is het vatten van de rode draad van een verhaal.
Op een zeer persoonlijke en liefdevolle manier weet ze hoe ze met (bijna!) iedereen moet communiceren. Van de hoogste baas van het Ministerie tot de jongens en meiden uit de mindere buurten in Amsterdam: ze krijgt alle verhalen te horen.
Het gaat in eerste instantie niet om het vertellen en ook niet om het schrijven.
Het gaat om het kunnen luisteren naar wat gezegd wordt.
Een horend en luisterend oor hebben dus. En aanwezig zijn. Presence.
Daarom vertellen de mensen hun verhaal graag aan Linde ten Broek. En omdat er geluisterd wordt kunnen zij hun verhaal gaan opschrijven. Kunnen zij hun verhaal in de ogen kijken en delen met het papier en heel vaak ook met de wereld.
Linde schreef twee boeken: kinderboek Gina en de rode vogel en Moeders & Dochters.

Ga mee en vertel me jouw verhaal!

Nog even alles op een rijtje in de samenvatting

Be You Ti Ful: Live the most authentic and true version of yourself

Would you like to receive more information or would you like to attend and sign in for one of my programs? You can use this form for it as well. Please click Extra and choose ‘sign in’.

Your name (mandatory)

Your e-mailaddres (mandatory) - I will send the messages to this address

Your phone number

Please choose from this menu:

Extra:
Yes, I want to book a session now
We need your address for the invoice.
Street:

Postcode + City:

Do you have a question for me?

Yes I would love to receive information about the programs and events of Linde ten Broek (Every now and then I send you my newsletter).

IMG_8875Storytelling and writing retreat in Sintra

24 – 29 september 2017

*Do you have tons of ideas for a book, but no time to digest them?
*Do you have a million words in your diary and do they want to break free?
*Are you working on your (life) story and do you need inspiration to finish it?

Take a 6 day break and write and tell your story in one of the most inspiring fairytale villages of Europe: Sintra (30 minutes from Lisbon)

€ 997 excl. 21% VAT

* 5 days breakfast, lunch and dinner (vegetarian)
* 5 workshops
* 2 individual coaching sessions
* coffee and tea
* your own private room
* visit Palace de Pena, Quinta da Regaleira and Palácio de Monserrate
* night walk with guide
* Max 8 people

IMG_1074
All meals are included and prepared in a very happy and healthy style. Vegetarian, yummy, nutritious, Rens Kroes style.

Flight and transfer to Sintra are not included in the price.

Pickup service from Lisbon airport € 35 per person
Extra coaching session € 80,-

Check the special publication on issue or fill out the form on the website and be sure you got your first row seat for the retreat!

I love to give you more information about the retreat in a free Skype call. Send an email to info@lindetenbroek.nl and make an appointment.

Have a Be You Ti Ful day!

Wat leuk dat je je wilt aanmelden voor een van mijn Be You Ti Ful programma’s. Maak je keuze uit het dropdown menu , vul je gegevens in, klik op Extra en kies voor ‘Ja, ik wil me direct inschrijven voor een programma.’

Wil je eerst wat meer informatie voordat je je aanmeldt? Dat kan. Ik beantwoord je vragen graag in een Skype gesprek.

Je voor- en achternaam (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht) - Hierop ontvang je mijn reactie

Je telefoonnummer

Maak je keuze uit het volgende 'dropdown' menu:

Extra:
Ja, ik wil direct een programma boeken
Boek je direct een programma? Dan hebben we je adresgegevens nodig voor de factuur.
Straatnaam:

Postcode + Woonplaats:

Wil je nog iets vragen?

Ja, ik wil graag op de hoogte blijven van het aanbod en de activiteiten van Linde ten Broek (ik stuur ongeveer 1x per maand een mail naar je toe).

Welkom bij de storytelling en writing retreat in Sintra. Wat goed dat jij jezelf de tijd gunt om aan je boek, theaterstuk of script te werken. Je gaat in dit retreat 5 dagen aan de slag met het schrijven én vertellen van jouw verhaal. Je wordt een op een begeleid door Linde ten Broek en krijgt inspiratie van de andere deelnemers. Sintra is magisch. Het is een plek waar je geïnspireerd zult worden door de natuur, de sprookjesachtige gebouwen en de bijzonder atmosfeer die er is.

Vul hieronder je gegevens in:

Naam:
Adres:
Postcode/Woonplaats:
telefoonnummer:
E-mailadres:

Ja, ik meld me aan voor de storytelling en writing retreat van 24-29 september 2017 in Sintra.
Ik heb de voorwaarden gelezen en ben daarmee akkoord.

Woonplaats:

Handtekening:

Algemene voorwaarden

Artikel 1: Toepasselijkheid

1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten tot levering van diensten en producten door Linde ten Broek, Beeld en Verhaal.

1.2 Door het verstrekken van een opdracht of kopen van enige dienst of product aanvaardt Opdrachtgever deze Algemene Voorwaarden.

1.3 Afwijkingen van deze voorwaarden kunnen slechts schriftelijk geschieden en gelden dan slechts ten aanzien van de specifieke overeenkomst waarop de afwijkingen betrekking hebben. De toepasselijkheid van de algemene voorwaarden van de wederpartij wordt hierbij nadrukkelijk van de hand gewezen, tenzij deze schriftelijk door Linde ten Broek, Beeld en Verhaal zijn aanvaard.

1.4 Indien zich tussen partijen een situatie voordoet die niet in deze algemene voorwaarden geregeld is of indien onduidelijkheid bestaat over de uitleg van één of meerdere bepalingen, dan dient gehandeld te worden ‘naar de geest’ van deze bepalingen.

Artikel 2: Definities

In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

a. Opdrachtnemer: Linde ten Broek, Beeld en Verhaal, gevestigd te Eindhoven

b. Opdrachtgever: De wederpartij van Opdrachtnemer; ieder natuurlijk

en rechtspersoon die gebruik maakt van enige dienst of product koopt van Linde ten Broek, Beeld en Verhaal. Bij een open inschrijving is de inschrijvende partij of persoon de opdrachtgever.

c. Opdracht: Het totaal van de tussen Opdrachtnemer en Opdrachtgever overeengekomen werkzaamheden en de daarbij door Opdrachtnemer geleverde materialen.

Artikel 3: Aanbiedingen

3.1 Alle aanbiedingen zijn 30 dagen geldig, tenzij anders vermeld op de offerte. Alle aanbiedingen zijn gebaseerd op de door Opdrachtgever bij de voorbereidende gesprekken verstrekte gegevens, welke door Opdrachtnemer als juist worden aangemerkt.
3.2 Opdrachtnemer kan niet aan zijn aanbiedingen worden gehouden indien Opdrachtgever redelijkerwijs kan begrijpen dat de aanbieding, dan wel een onderdeel daarvan, een kennelijke vergissing of verschrijving bevat.

3.3 Indien door wijziging of aanvullingen op de overeenkomst er financiële of kwalitatieve consequenties optreden, zal de Opdrachtnemer de Opdrachtgever hierover van te voren informeren. Indien er sprake is van een vaste aanneemsom, zal de Opdrachtnemer aangeven in hoeverre de wijziging of aanvulling van de overeenkomst een overschrijding van deze vergoeding tot gevolg heeft.

Artikel 4: Prijzen

4.1 Alle door Opdrachtnemer opgegeven prijzen zijn exclusief BTW, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Zij zijn gebaseerd op de ten tijde van de aanbiedingen geldende prijs bepalende factoren.

4.2 Opdrachtnemer is bevoegd de overeengekomen prijzen en aannemingssommen op grond van een nadien opgetreden stijging van bedoelde prijsbepalende factoren te verhogen. Opdrachtnemer is gerechtigd het desbetreffende bedrag van de verhoging te factureren, zodra dit Opdrachtnemer bekend is.

Artikel 5: De totstandkoming van de overeenkomst

5.1 Een overeenkomst komt tot stand door aanvaarding van de opdracht. Deze aanvaarding blijkt uit de bevestiging op schrift of per email door Opdrachtnemer dan wel de ondertekening door Opdrachtgever van het aanbod, dan wel doordat Opdrachtnemer een begin van uitvoering heeft gegeven aan de overeenkomst.

Artikel 6: Inschakeling van derden

6.1 Opdrachtnemer heeft het recht bepaalde werkzaamheden te laten verrichten door derden.

6.2 Indien Opdrachtgever derden wenst te betrekken bij de uitvoering van de opdracht, zal hij daartoe slechts overgaan na instemming van Opdrachtnemer.

Artikel 7: Uitvoering van de opdracht

7.1 Opdrachtnemer zal alle overeenkomsten naar beste inzicht en vermogen uitvoeren, in overeenstemming met de eisen van goed vakmanschap.

7.2 Indien door door Opdrachtnemer of door Opdrachtgever

 

ingeschakelde derden in het kader van de opdracht werkzaamheden worden verricht op de locatie van de Opdrachtgever of een door Opdrachtgever aangewezen locatie, draagt de Opdrachtgever kosteloos zorg voor de door die medewerkers in redelijkheid gewenste faciliteiten (over voorzieningenniveau en zaalhuur wordt overlegd tussen Opdrachtnemer en Opdrachtgever). Hieronder worden bij meerdaagse trainingen ook de overnachtingskosten verstaan. Al deze kosten worden direct aan Opdrachtgever gefactureerd.

7.3 Indien de Opdrachtnemer niet kan nakomen vanwege omstandigheden die hem bij het tot stand komen van de overeenkomst niet bekend waren, heeft de Opdrachtnemer het recht de overeenkomst zodanig te wijzigen dat uitvoering daarvan mogelijk wordt.

7.4 Opdrachtnemer heeft het recht de nakoming van zijn verplichtingen op te schorten indien hij, ten gevolge van veranderingen in de omstandigheden die ten tijde van het sluiten van de overeenkomst redelijkerwijs niet te verwachten waren en buiten zijn invloedssfeer lagen, tijdelijk verhinderd is om zijn verplichtingen na te komen.

7.5 Is door Opdrachtnemer ondeugdelijk gepresteerd, dan leidt dat niet tot een restitutie van de overeengekomen prijs maar zal Opdrachtnemer de opdracht opnieuw uitvoeren. Opdrachtnemer zal in dat geval geen extra kosten in rekening brengen.

7.6 Opdrachtnemer sluit iedere vorm van aansprakelijkheid uit voor enige schade, hoe ook genaamd, direct of indirect, gevolg- en bedrijfsschade daaronder begrepen en, behoudens opzet of grove schuld van Opdrachtnemer, welke oorzaak of handeling of nalatigheid van Opdrachtnemer, haar personeel of andere bij de uitvoering van de overeenkomst ingeschakelde personen ook ontstaan, een en ander behoudens haar wettelijk niet uit te sluiten aansprakelijkheid.

7.7 Opdrachtnemer sluit in het bijzonder iedere vorm van aansprakelijkheid uit voor schade, die voortvloeit uit of verband houdt met enig onrechtmatig handelen of nalaten of een tekortkoming in de nakoming van een verbintenis door een ondergeschikte of zelfstandige hulppersoon, die door Opdrachtnemer bij de uitvoering van de door Opdrachtgever opgedragen werkzaamheden wordt ingeschakeld, voor zover zich hiertegen geen regels van dwingend recht verzetten.

7.8 Indien Opdrachtnemer ondanks het vermelde in de twee vorige artikelleden om wat voor reden dan ook toch aansprakelijk mocht zijn en deze aansprakelijkheid is door de (beroepsaansprakelijkheid)verzekering gedekt, dan is deze aansprakelijkheid beperkt tot het bedrag van de door haar (beroepsaansprakelijkheid)verzekering gedane uitkering vermeerderd met het voor Opdrachtnemer geldende eigen risico.

7.9 Indien de (beroepsaansprakelijkheid)verzekeraar in een voorkomend geval geen dekking biedt of niet tot uitkering overgaat, is de aansprakelijkheid van Opdrachtnemer beperkt tot maximaal het bedrag van de aanneemsom of het totaal gefactureerde bedrag, althans tot dat gedeelte van de order waarop de aansprakelijkheid betrekking heeft.

Artikel 8: Vrijwaring

8.1 Opdrachtnemer zal jegens derden nimmer verder aansprakelijk zijn voor schade welke ontstaat bij de uitvoering van de overeenkomst waarop onderhavige voorwaarden van toepassing zijn, dan welke Opdrachtnemer jegens Opdrachtgever is.

8.2 Opdrachtgever vrijwaart Opdrachtnemer tegen iedere verdere aansprakelijkheid en zal in haar overeenkomsten met derden waar mogelijk een dienovereenkomstige vrijwaring ten behoeve van Opdrachtnemer bedingen.

8.3 Opdrachtgever vrijwaart Opdrachtnemer volledig ter zake van aanspraken op schadevergoeding van derden, gegrond op schending van intellectuele eigendomsrechten, door gebruik van ontwerpen, afbeeldingen, tekeningen, modellen, programmatuur, offertes en dergelijke, dan wel veroorzaakt door toepassing van werkwijzen, welke aan Opdrachtnemer door of vanwege Opdrachtgever ter uitvoering van de overeenkomst zijn verstrekt of voorgeschreven.

Artikel 9: Annulering

9.1 De volgende annuleringsbepalingen zijn van kracht, tenzij de website voor enige dienst of product anders vermeldt of tenzij in een overeenkomst tussen Opdrachtnemer en Opdrachtgever anders is overeengekomen.

Annulering opdrachten

9.2.1 Opdrachtgever is bij annulering de volgende kosten verschuldigd:

Bij annulering van een training

a. binnen 7 dagen voor aanvang, 100% van het offertebedrag.

b. binnen 8 tot 14 dagen voor aanvang, 75% van het offertebedrag.

c. binnen 15 tot 28 dagen voor aanvang, 25% van het offertebedrag

d. eerder dan 28 dagen voor aanvang, geen kosten.
9.2.2 Annulering van een opdracht dient schriftelijk of per email te geschieden. Annulering is een feit als Opdrachtnemer ontvangst van annulering bevestigd heeft. Als moment van annuleren geldt datum poststempel bij annulering per post of de datum en het tijdstip van ontvangen van de annulerings-email.

9.2.3. Linde ten Broek, Beeld en Verhaal behoudt zich het recht voor om bij onvoorziene omstandigheden of bij overmacht de dienst op te schorten of te annuleren, doch zal voorstellen doen ten aanzien van eventuele alternatieve data of mogelijkheden.

9.2.4 Voorts is Linde ten Broek, Beeld en Verhaal bevoegd de overeenkomst te ontbinden indien zich omstandigheden voordoen welke van dien aard zijn dat nakoming van de overeenkomst onmogelijk is of in redelijkheid niet van Opdrachtnemer kan worden gevergd.

Annulering Open inschrijving

9.3.1. Onder ‘open inschrijving’ wordt elke vorm van begeleiding of ondersteuning door Linde ten Broek, Beeld en Verhaal bedoeld waarbij individuele Opdrachtgevers/Deelnemers zich kunnen inschrijven waaronder Training, Coaching, Events, Live Programma’s en Virtuele Programma’s. 9.3.2. Linde ten Broek, Beeld en Verhaal behoudt zich het recht voor om bij onvoorziene omstandigheden of onvoldoende belangstelling voor een ‘open inschrijving’ deze te annuleren, doch zal voorstellen doen ten aanzien van eventuele alternatieve data of mogelijkheden. Bij annulering door Linde ten Broek, Beeld en Verhaal, indien geen gebruik gemaakt wordt van alternatieve mogelijkheden, heeft Opdrachtgever recht op restitutie van het betaalde bedrag.

9.3.3 Linde ten Broek, Beeld en Verhaal heeft het recht om -met duidelijke opgave van redenen- deelname van een Deelnemer te weigeren, in welke gevallen de Opdrachtgever recht heeft op terugbetaling van het volledige door Opdrachtgever betaalde bedrag.

9.3.4 Annulering door Opdrachtgever in geval van een open inschrijving kan tot 31 dagen voor aanvang van de dienst kosteloos geschieden, tenzij op de website anders staat vermeld. Bij annulering binnen 31 dagen voor aanvang van de eerste begeleidingsdag betaalt Opdrachtgever de gehele prijs.

9.3.5 Annulering dient uitsluitend per -door Linde ten Broek, Beeld en Verhaal bevestigde email- te geschieden. Als moment van annuleren geldt de datum en tijdstip van ontvangen van deze email door Linde ten Broek, Beeld en Verhaal.
9.3.7 Wanneer Opdrachtgever/Deelnemer op de eerste dag van de training niet verschijnt wordt dit aangemerkt als annulering. Het is dan niet meer mogelijk de rest van het programma te volgen en het is dan tevens niet meer mogelijk om een vervanger te sturen.

Annulering één-op-één begeleiding op afspraak, zoals Coaching of Adviesgesprekken

9.4.1 In geval van een bestaande afspraak voor coachingsgesprekken of andere één op één begeleiding, heeft Opdrachtgever het recht tot uiterlijk 36 uur voor aanvang kosteloos een nieuwe afspraak te maken of te annuleren. Indien de afspraak binnen 36 uur voor aanvang wordt verplaatst of geannuleerd, betaalt opdrachtgever de gehele prijs voor de geannuleerde sessie.

Artikel 10: Betaling

10.1 Opdrachtgever dient de facturen van Opdrachtnemer binnen 14 dagen na factuurdatum te voldoen tenzij anders is overeengekomen.

10.2 Indien de Opdrachtgever in gebreke blijft in de tijdige betaling van een factuur, dan is de Opdrachtgever van rechtswege in verzuim. De Opdrachtgever is dan een rente verschuldigd van 2% per (gedeelte van een) maand. De rente over het opeisbare bedrag zal worden berekend vanaf het moment dat de Opdrachtgever in verzuim is tot het moment van voldoening van het volledig verschuldigde bedrag.
10.3 Is Opdrachtgever in verzuim, dan behoudt Opdrachtnemer zich het recht voor om afgesproken opdrachten op te schorten of te annuleren.

10.4 Indien Opdrachtgever met betaling dan wel met de nakoming van enige andere verplichting uit een overeenkomst in verzuim is, is Opdrachtnemer gerechtigd zonder gerechtelijke tussenkomst over te gaan tot gehele of gedeeltelijke ontbinding van die overeenkomst, zulks onverminderd het recht van Opdrachtnemer om schadevergoeding te vorderen.

10.5 Ingeval op de Opdrachtgever een faillissement, surseance van betaling, de wettelijke schuldsanering natuurlijke personen of een ondercuratelestelling van toepassing wordt of sprake is van stillegging of liquidatie van diens bedrijf, wordt de Opdrachtgever geacht van rechtswege in verzuim te zijn en is Opdrachtnemer gerechtigd, zonder enige verplichting tot schadevergoeding en onverminderd de Opdrachtnemer verder toekomende rechten, zonder dat ingebrekestelling of rechtelijke tussenkomst daartoe vereist is, de overeenkomst geheel of gedeeltelijk te ontbinden c.q. ontbonden te verklaren dan wel de (verdere) uitvoering van de overeenkomst op te schorten. Opdrachtnemer is in die gevallen voorts gerechtigd onmiddellijke voldoening van het toekomende te vorderen.

10.6 Alle buitengerechtelijke incassokosten –met een minimum van 15% over het openstaande bedrag- komen volledig voor rekening van Opdrachtgever. Als zodanig worden mede aangemerkt de kosten van advocaten, deurwaarders en incassobureaus, welke kosten worden vastgesteld in overeenstemming met de geldende c.q. gebruikelijke tarieven.

Artikel 11: Intellectuele eigendom

11.1 Het is Opdrachtgever zonder schriftelijke toestemming van Opdrachtnemer verboden om de door Opdrachtnemer verstrekte offertes, informatie e.d. (hierna: stukken) te vervreemden, aan derden te tonen of op een andere wijze in gebruik te geven. Het is Opdrachtgever wel toegestaan deze stukken te vermenigvuldigen voor eigen gebruik voor zover de opdracht dat redelijkerwijs met zich meebrengt.

11.2 Tenzij anders is overeengekomen, blijven auteursrechten evenals alle overige rechten van intellectuele eigendom op deze stukken bij Opdrachtnemer.

Artikel 12: Geheimhouding en Privacy

12.1 Beide partijen zijn verplicht tot geheimhouding van alle vertrouwelijke informatie die zij in het kader van hun overeenkomst van elkaar of uit andere bron hebben verkregen. Informatie geldt als vertrouwelijk als dit door de andere partij is meegedeeld of als dit voortvloeit uit de aard van de informatie.

12.2 De persoonlijke gegevens die Linde ten Broek, Beeld en Verhaal via de site bereiken, worden zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. Gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het aangegeven doel. Linde ten Broek, Beeld en Verhaal houdt zich daarbij aan de van toepassing zijnde privacy wetgeving, in het bijzonder De Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Artikel 13: Toepasselijk recht en bevoegde rechter

13.1 Op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het uitvoeren van opdrachten is het Nederlands recht van toepassing.

13.2 Geschillen voortvloeiende uit of verband houdende met een aanbieding aan of een overeenkomst met Opdrachtgever zullen worden beslecht door de bevoegde rechter te Utrecht, behoudens de bevoegdheid van de Kantonrechter als volgens de wet.

Artikel 14: Vindplaats en Wijziging voorwaarden

14.1 Deze voorwaarden zijn te verkrijgen ten kantore van Linde ten Broek, Beeld en Verhaal en op de website www.lindetenbroek.nl

14.2 Van toepassing is steeds de laatst gepubliceerde versie c.q. de versie die gold ten tijde van het tot stand komen van de rechtsbetrekking met Linde ten Broek, Beeld en Verhaal.

Eindhoven, februari 2017

Linde ten Broek, Beeld en Verhaal | Stratumsedijk 89| 5614 HP Eindhoven | 06-53321131 | info@lindetenbroek.nl, www.lindetenbroek.nl | KVK 59183829| NL86RABO0358512468 | BTW NL123327994B03

 

How are you?

Are you living an inspired and happy life? Are you living your own legend and will you be able to say that you did what you wanted to do the most when looking back on your life? Or would you say you regretted the things you didn’t do and would you rather turn back time? Do you want to learn how to reconnect with your heart’s desire? Or how to deal with that inner critic that keeps you restrained and makes you live a life where there is no room for your own desires? Are you through with falling into line, with living your life the way you are ‘supposed to’? Then you have come to the right person! Get to know the true version of yourself, with your light and your dark sides, and go on a journey to your soul, to who you truly are deep inside. Say a loving goodbye to the story that you have been telling all those years and release yourself from all unnecessary frills. Then you can be who you really are.

LIVING AN INSPIRED LIFE

How are you? Are you living an inspired and happy life? Are you living your own legend and will you be able to say that you did what you wanted to do the most when looking back on your life? Or would you say you regretted the things you didn’t do and would you rather turn back time?

Many people that I meet have dreams and when they tell me about them they have little lights in their eyes, but they end their story with: “ah well, it is just a dream.” I find that such a shame, because then the dream remains but a castle in the air. I am convinced that you can live your dreams. Convinced that you can really achieve anything you want as long as you understand how your mind set works and know what story it is that you’re telling the world. Are you conscious of the words you choose? Of your own intonation? Your non-verbal communication? How well do you take care of yourself? Do you mind what you eat? Do you get enough exercise? And your environment, do the people in it give you positive reinforcement?

'Live the true version of yourself and be true to your own values'

Pitfalls

I know, the story of life is isn’t all rosy and well. Sometimes there are times when things aren’t going well. Times when you feel that something is holding you back and you just can’t get around to finishing something or starting something up. I talk to a lot of women whose children have moved out and who want to do something that will give them fulfilment, because, no matter how successful they are, each and every one of them tell me that they aren’t happy. I see a lot of men who work very hard, but also frequently ask themselves the question: is this all? I also hear many stories of women who are at the mercy of their own emotions during their menopause. Deep inside, however, they know they are more than their emotions. And that this is actually the best time to stand for who they really are. To go for a new job, their own company or a life with a new partner, or to get out of their current relationship.

Facebook facade

When hearing all those stories I notice a wide discrepancy with what I call the “outside-stories”. I also notice that there are but a few true stories being told. And I find it such a shame. One in eight employees experiences burn-out symptoms and scientists expect this number to keep rising. One of the causes is how little fulfilment people get from their work. The extent to which you can do those things that really suit you as a person. This I call the extent to which you are living your own potential.  I believe that women and men can be far more supportive of each other. I believe they should stop pointing at each other. Jealous behaviour ought to go out the door. It is time we start helping each other, time to say yes to who we are and start showing ourselves.

Soul story telling

I consider body and mind to be one single whole. When coaching, I look at the kind of system that you are coming from, your mindset, your soul, your work and how you are moving along in your life. And, because I believe in the healing effect of yoga on the mind and the body, I will encourage you to make room in your life for yoga.

Be You ti Ful

Being a film maker, I know like no other how hard is to be yourself when all eyes are on you and what things most people do when they are nervous before going on stage. This is because we think we shouldn’t show certain things, because we think we will be booed if our trembling can be seen and that we will be seen as inferior if our stories don’t come out all flashy and cool. That’s what brings on the fear of speaking in public. I know how to get rid of it. And would love to help you. Simply because I find it such a shame when the most beautiful stories remain untold. Or when you take yourself out of the game.

No frills

So you want to learn how to reconnect with your heart’s desire? Or how to deal with the inner critic that keeps you restrained and makes you live a life where there is no room for your own desires? Are you through with falling into line, with living your life the way you are ‘supposed to’? Then you have come to the right person! Go on a journey to your true self, to who you really are deep inside.  Say goodbye to the story that you have been telling all those years and get to know your own true story. Stripped of all frills. With light and dark sides. It’s okay for all of it to be there. Only then can you be who you really are.

Unveil your story

use the power of your authentic personal story

It is a Be You Ti Ful day!

With these words I do begin my day, everyday! I believe that we do have the opportunity to live our lives with love and compassion. We can look at the things that happen and understand why this is happening. Without feeling guilty or overwhelmed. My whole life I am inspired by observing the behavior of people. Thats why I chose to be a director of films. I wanted to know their stories, their secrets, their moments of happiness and sorrow. But I really wanted to know who they were, as a human being. How they coped with life and what they did for living a happy life, or did not dare to live life that way. Not by marking them as good or bad, but by witnessing them in pureness. More and more I explored that it was not at all about diploms or medals, but about being you. That is where connections can grow. And I mean real connections from heart to heart. My lessons in life were challenging. I grew up as a child that knew everything about missing the real connection with myself. I did not know who I was and what was good for me. I knew everything about the needs of others and set that as goal in my life. I noticed that I was continually keeping back; that I didn’t shine and was losing my authentic self. I saw that I was forcing myself to keep up appearances, that my life was like a photograph that had long faded; that I wasn’t living a fruitful life any longer. Then yoga came into my life and I followed various programs at Phoenix opleidingen where I learned about Communication Programs and Family Constellations. Now I can say that I am happy with who I am, and that I do not have to change the life of others but can be a very clear mirror to them. Not by knowing what is good or bad, but by knowing and feeling my true self. That is why I have a calm and warm heart, a happy body and a curious mind. I know a lot about the power of words and the art of listening. I invented the Soulstorytelling method to inspire leaders to listen with their heart. And some sentences of the book “Le petit prince’ keep on inspiring me. The vox in the book told the little prince this: “And now here is my secret, a very simple secret: It is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye.” Have a Be You Ti Ful day!

Happiness from the inside out

Happiness is often the theme of my work and therefore I decided first and foremost to be happy. I learned to do so by doing more and more of the things that made me happy, instead of surrendering myself to the other. By doing yoga, by listening to music, by being outside a lot and by walking bare footed. By realizing that my inner critic was tearing me to pieces each and every day. Foremost, by focusing on the things that were working and were flowing. Not just love relationships, but also business relationships revolve around telling your own truth. Your truth and not THE truth. Because the truth doesn’t exists. Everything that exists is but an interpretation that we make in our minds, and that is simply different for everyone. It’s about acknowledging that what you want and feel isn’t crazy. In fact, it is totally me and it suits my personality. And you cannot say that if you want to be taken seriously you have to adapt to the other person, at the cost of yourself.

No, it is not so that I never do that anymore, but I notice it much earlier on when I am not true to myself and my values.

I have  surrounded myself with people who love me for who I am, I coach people with the Soulstorytelling method, I help people with writing an d telling their personal stories and I am a wedding officiant in Eindhoven. I live together with Peter Pan and Chica Coco Chanel, the cuddliest cats in the world.

Presence

Around me I often see people who hold on to something out of fear – their work, their friends, their relationship – and who are paying a heavy price for it. Often it takes its toll on their health. I truly believe things can be different. That you can find your uniqueness again and that with it you can contribute something to the world.  Simply by being in it. And by that I mean by being present in the here and now. That’s my motivation for doing what I do. I inspire others to live from their core. And that way they can reconnect with their heart’s desire. How? You can experience how in the programmes that I offer. Want to get to know me? Get in touch. And we’ll meet in the play ground. Yes, really! On the swings and the slides. Because that’s where all masks come off and where you will show me who you really are.

My passion

The stories of Clarissa Pinkola Estes in the Women Who Run with the Wolves and The Dancing Grandmothers touch my heart because they expose the soul and describe the enormous power of womanhood. And the works by Jonathan Fields and Brené Brown inspire me again and again.

What my recipe for happiness is? Starting the day with yoga. That gives me focus and strength. And then coffee.

I enjoy telling stories that connect people. To each other, their business, their mission or themselves. That makes me very happy and others as well! That is why I have created “Marriage for one day”; and also because making connections between people and organisations is important. When people connect with their why, when organisations start to live their why, then things will start to shine. And both people as well as companies become very attractive. 
‘Marriage for one day’ is suitable for jubilees, for example when you are married one, two or more years or if you want to promise faithfulness to yourself. See the special website for ‘marriage for one day’ (trouwenvooreendag.info).

By the way, I am a registrar for the city council and therefore I am also licensed to officially marry people.

My favourite customers?

Entrepreneurs who do good work, but are having a hard time bringing their work into the limelight. Or board members looking for their own authentic flesh-and-blood story, but who haven’t yet found the words. Or men and women who want to stand out, but who haven’t yet found the courage to be truly different and thus be truly themselves. Or companies that seem utterly boring, but are full of passion deep inside. In short, my favourite customers are people who want to reconnect with their heart’s desire and who want to live and love from their core and who want to be true to that. Are you up for the challenge?

“Living your own legend is the only thing you are obligated to do as a human. If you really want something the entire universe will band together to make sure you will make your dream come true.”

From The Alchemist by Paulo Coelho.

Contact

Do you want to know more or do you want to meet? Let’s have coffee!

Call me at +31(0)6 – 533 211 31

De kracht van échte verhalen

Hoe is het met je? Leef jij je leven met bezieling en geluk?
Kun jij als directeur, manager of leider open communiceren wat je op je hart hebt en wat je het allerliefste zou willen bijdragen aan de wereld?
Durf jij jezelf te laten zien zoals je bent?
Een voorbeeld te zijn voor anderen?
Gewoon door jezelf te zijn?

Of probeer je een verhaal op te houden dat eigenlijk niet (meer) bij je past?
Waarin je je angst om te falen verstopt, jezelf overschreeuwt en
eigenlijk bang bent om business mis te lopen omdat je het anders wilt doen dan de rest? En waarin jouw authentieke verhaal niet verteld wordt.

Iedereen heeft een persoonlijke missie en dit unieke verhaal is onlosmakelijk verbonden met de manier waarop we naar de wereld kijken en onze business hebben opgebouwd.
Maar er moet zoveel, alles moet snel en moet tiptop in orde zijn.

Organisaties draaien door, maar zijn soms de verbinding met hun mensen en de missie kwijtgeraakt. Het verhaal is er nog wel, maar mist de bezieling, de passie, en de werkelijke boodschap.
Het verhaal mist het persoonlijke component waar anderen
juist op aan kunnen haken.

Wil je niet meer meedoen met die Facebook facade en laten zien wie je echt bent? Zodat je boordevol energie en ‘aanwezig in het moment’ je team en anderen kunt inspireren en een voorbeeld kunt zijn?
Maak kennis met de echte versie van jezelf met lichte én donkere kanten en ga op reis in je eigen verhaal. Neem liefdevol afscheid van alle overbodige franje en kies woorden die echt bij je passen.
Wat er dan tevoorschijn komt is een Be You Ti Ful story
waar je helemaal jezelf kunt zijn.
Dan vertel je het verhaal van je legende.
Jouw Soulstory.

Ontdek het verhaal van de ziel

We delen het liefst verhalen over succesvolle momenten. Wat we hebben gedaan, hebben bereikt en welke doelen nog meer op ons lijstje staan. Heel vaak voel ik dan ook een soort leegte, omdat niet álles verteld wordt. Het kwetsbare stuk hoor ik niet en non verbaal zie ik dat er iets verborgen blijft.

Met Soulstorytelling: the art and science of human witnessing, heb ik een methode ontwikkeld die de kracht van het delen van persoonlijke verhalen (in organisaties) laat zien en die meer verbinding tussen mensen in groepen tot stand brengt. Het is een ‘interview’ methode die het waarom van een organisatie en haar mensen blootlegt en gebruikt kan worden in het maken van films, podcasts, presentaties en geschreven verhalen. Als je iemand kunt zien voorbij ‘goed of fout’, als je bij elkaar aanwezig kunt zijn en alles er mag zijn, dan, ja dan kun je elkaar écht leren kennen.

Je kunt kiezen uit twee mogelijkheden:
* Een ontmoeting van een uur waarin ik je verhaal ‘lees’ en teruggeef waar je jouw unieke verhaal opnieuw kunt starten. Live of via Skype/Facetime € 99,-
* Storylines: een volle dag werken aan je verhaal
(van je business) € 699,-
Aan het einde van de dag heb je je eigen verhaal herschreven en geoefend en ben je klaar voor de volgende stap. Jouw verhaal op je website, podium, of in een boek. Het kan allemaal. Verwacht glasheldere inzichten en passie volle momenten. Jouw legende.
Jij doet toch ook het liefst zaken met mensen die echte verhalen vertellen?

Laat het beeld van hoe iets hoort los en ervaar de kracht van 'luisterend aanwezig zijn'

Valkuilen

Ik weet het, het verhaal van het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn. Soms zijn er gewoon perioden dat het niet gaat. Dat je het idee hebt dat je tegengehouden wordt en steeds maar niet toekomt aan het afronden of juist opstarten van iets. Ik spreek veel mensen die iets willen doen waar ze voldoening uit kunnen halen, want hoewel ze succesvol zijn, geven ze stuk voor stuk aan dat ze niet echt gelukkig zijn. Ik zie veel mannen die keihard werken, succesvol zijn, maar zich ook regelmatig afvragen, is dit het nou? Ik hoor ook veel verhalen van vrouwen die in de overgang zijn en die heen en weer geslingerd worden door hun emoties. Diep vanbinnen weten ze echter dat ze meer zijn dan hun emoties. Dat dit bij uitstek een periode is om te gaan staan voor wie ze werkelijk zijn.

Facebookfaçade

Door al die verhalen over de binnenkant merk ik zo’n contrast met de buitenkantverhalen. Ook merk ik dat er nog te weinig échte verhalen verteld worden. En dat vind ik jammer. Eén op de acht werknemers heeft last van burn-outklachten en de verwachting is dat dit alleen nog maar zal toenemen. Een van de oorzaken heeft te maken met de mate waarin werk vervulling geeft. De mate waarin je datgene kunt doen wat helemaal bij je past. Dat noem ik het leven van je potentieel, je legende. Het is tijd dat we elkaar gaan helpen, já zeggen tegen wie we zijn en onszelf laten zien. Zodat we naar het verhaal van de ander kunnen luisteren zonder oordeel en echte verhalen gaan vertellen. Zonder censuur!

Soulstorytelling

Verhalen vertellen, dat doen we de gehele dag door. Maar het delen van ons zielenverhaal, het laten zien wat diep vanbinnen leeft is echt iets anders. Dat durft niet iedereen, maar het is enorm bevrijdend als je woorden kunt vinden voor een episode uit je leven en dat via een boek, lezing, theaterstuk of film gaat delen met anderen. Dan komt er ruimte voor jouw legende.

Be You Ti Ful

Als filmmaker weet ik als geen ander hoe moeilijk het is om jezelf te blijven als de ogen op jou gericht zijn en wat de meeste mensen doen als ze zenuwachtig zijn voordat ze het podium op gaan. Dat komt omdat we denken dat je iets niet mag laten zien, dat je afgeserveerd wordt als je trillende knieën zichtbaar zijn en als onvolwaardig wordt gezien als je verhaal er niet flitsend uitkomt. Daar komt die spreekangst vandaan. Ik weet hoe je ervan af kunt komen. En help je graag. Want ik vind het zonde als de mooiste verhalen binnensmonds blijven, als jij jezelf buitenspel zet en je authentieke verhaal verdwijnt of niet tot volle wasdom komt.

Zonder franje

Dus wil je leren hoe je jouw persoonlijke verhaal vertelt? Hoe je in contact komt met je legende, afrekent met de innerlijke criticus die je klein houdt en je een leven laat leven waar geen plek is voor je eigen verlangen? Ben je helemaal klaar met keurig in de pas lopen, met je leven leiden zoals het ‘hoort’? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ga mee op reis in je eigen verhaal, naar wie je werkelijk diep vanbinnen bent. Neem afscheid van het verhaal dat je al jaren hebt verteld en maak kennis met je échte verhaal. Ontdaan van alle franje. Met lichte en donkere kanten. Alles mag er zijn. Alleen dán kun je gaan staan voor wie je werkelijk bent.

Yesterday is history, tomorrow is Mystery, today is a gift...

Leef de meest authentieke versie van jezelf: Be You Ti Ful!

Have a Be You Ti Ful day!

Elke dag begin ik mijn dag met deze woorden en geloof in een leven vanuit liefde, passie, kracht en compassie. We kunnen naar ons leven kijken en zien waarom dingen gebeuren of juist niet gebeuren. Zonder je schuldig of overdonderd te voelen door de gebeurtenis zelf. Ik observeer al heel lang het gedrag en de beweging van mensen. Hoe ze zichzelf laten zien en hoe ze bewegen ten opzichte van elkaar. Daarom koos ik ervoor om films te maken en zoveel mogelijk mensen te spreken over hun business, hun leven en hun visie. Ik wilde hun verhalen leren kennen, hun geheimen en momenten van geluk en verdriet. Maar het meest wilde ik weten wie zij ten diepste waren, als mens. Hoe ze omgingen met gebeurtenissen in hun leven en waarom zij kozen voor een gelukkig leven of juist een leven waarin steeds weer nieuwe uitdagingen verschenen. Dat deed ik niet om ze als goed of slecht te kunnen bestempelen, maar om hen echt te kunnen zien in hun meest pure vorm en verschijning. Meer en meer begreep ik dat het helemaal niet gaat om het behalen van nog meer diploma’s, overwinningen of medailles, maar om helemaal jezelf te zijn. Dat is waar de verbinding met anderen kan ontstaan en groeien. En dan heb ik het over de verbinding die je kunt hebben vanuit je hart. Met jezelf, je business, de mensen om je heen en met het leven. Mijn levenslessen waren groot. Ik groeide op in een gezin waar niet openlijk gesproken werd over de moeilijke stukken in het leven. Ik leerde ZON te zijn en wilde zoveel mogelijk anderen laten schijnen en het hen naar de zin maken. Omdat ik zoveel pijn en niet verbondenheid aantrof. Ik kreeg op een gegeven moment door dat ik een beeld ophield waar ikzelf niet aan kon voldoen. Dat ik mezelf niet durfde te zijn en een ster was in ‘keep up appearances’. Via via kwam ik in aanraking met opleidingsinstituut Phoenix en daar heb ik zoveel geleerd over professionele communicatie, familie opstellingen en NLP. Ik kan nu steeds meer zeggen dat ik me goed voel met mezelf en waar ik nu ben in mijn leven. Mijn dagelijkse yogaoefeningen en de verbinding met de natuur versterken dat gevoel. Ik weet nu dat ik het leven van anderen niet lichter kan maken en niet kan veranderen, maar ik weet wel dat ik een pure spiegel kan zijn voor hen. En ook hier geldt weer dat het niet gaat over goed of fout. Het gaat erom dat je elkaar kunt ontmoeten zoals je werkelijk bent. Zonder maskers en andere hulpbronnen. Hierdoor leef ik met een open hart, voel me gelukkig in mijn lijf en blijf elke dag nieuwsgierig. Ik weet veel over de kracht van woorden en heb een methode ontwikkeld waarin de kracht van het luisteren centraal staat. Met Soulstorytelling help ik anderen om te luisteren en te spreken vanuit het hart. En ik heb een favoriete quote uit het boekje ‘Le petit prince’: “here is my secret, a very simple secret: it is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye.”

Have a Be You Ti Ful day!

Geluk van binnenuit ervaren

Geluk is vaak het onderwerp in mijn werk en ik besloot om eerst vooral zelf gelukkig te zijn. Dat leerde ik door steeds meer dingen te doen die mij gelukkig maken in plaats van me over te geven aan de ander. In de gaten te krijgen dat mijn innerlijke criticus me elke dag in nootjes wilde hakken en dat ik daar een stokje voor kon steken door bewust te zijn van mijn gedachten en mijn gevoelens. Door elke dag yoga te beoefenen, veel buiten te zijn en op blote voeten te lopen. En me vooral te focussen op wat wél lukt en goed stroomt. Niet alleen in liefdesrelaties, maar ook in zakelijke relaties draait het steeds om het uitspreken en leven van je eigen waarheid. Jouw waarheid en niet dé waarheid. Want die bestaat niet. Alles wat is, is een interpretatie van wat wij ervan maken, en is voor iedereen anders. Ik heb nu veel sneller in de gaten waar ik mezelf verlaat en niet trouw ben aan mijn waarden. Ik heb me omringd met mensen die van me houden zoals ik ben en ik leer dat het veel fijner is om anderen te bekrachtigen in plaats van jaloers op ze te zijn. Ik woon in Eindhoven samen met twee katten: Peter Pan, de grootste knuffelkat van de wereld en kleine knorrende, avontuurlijke Chica Coco Chanel.

Presence

Ik zie om me heen zoveel mensen die iets angstvallig vasthouden – hun werk, hun vrienden, hun relatie – en daar een hoge prijs voor moeten betalen. Heel vaak gaat het ten koste van hun gezondheid. Ik denk echt dat het anders kan. Dat je je eigenheid weer kunt terugvinden en daarmee daadwerkelijk iets kunt bijdragen aan de wereld. Door er simpelweg te zijn. En dan bedoel ik aanwezig te zijn in het nu. Die drijfveer laat me doen wat ik nu doe. Ik inspireer anderen om hun authentieke verhaal te vertellen en te leven vanuit hun essentie. Hoe? Dat kun je ervaren in de programma’s die ik aanbied. Wil je me leren kennen? Neem dan contact op. Dan gaan we samen in de speeltuin kennismaken. Ja, echt! Op de schommel en de glijbaan. Want daar vallen de maskers van je af en laat je me zien wie je écht bent.

Mijn passie

De verhalen van Clarissa Pinkola Estes uit De Ontembare Vrouw en De Dansende Grootmoeders raken mij omdat ze de ziel blootleggen en de enorme kracht van het mens-zijn beschrijven. De verhalen van Elizabeth Gilbert en Brené Brown inspireren me iedere keer weer opnieuw.

Mijn recept voor geluk?
De dag beginnen met yoga. Dat geeft me focus en kracht. En daarna koffie.

Ik denk dat geluk recht evenredig is met 100% jezelf zijn. Als je dat kunt, dan hoef je je immers voor niemand meer aan te passen en kun je vrijuit jezelf zijn en jezelf laten zien. Helaas is dat nog niet mainstream binnen organisaties en zijn nog steeds heel veel mensen bang om hun baan te verliezen en lopen daardoor op hun tenen, naast hun schoenen of zijn gewoon stil blijven staan. Ik denk dat dat echt niet de bedoeling van het leven is. Het leven is een groot avontuur waarin je leert steeds meer jezelf te accepteren in wie je bent en jezelf te laten zien. Maar soms vergeten we echter dat het ook belangrijk is dat we de ander zien zoals hij is. Dus zonder vooraannames en verwachtingen. Het valt me op dat zoveel mensen hun mening al klaar hebben voordat zij iemand echt hebben leren kennen. Er wordt zo weinig tijd genomen om elkaar echt te leren kennen. Er wordt zo weinig ruimte gegeven om de ander te laten zakken in zichzelf. Zodat hij kan laten zien wie hij is. Bovenstaande zaken hebben mij laten inzien dat het belangrijk is om echt aanwezig bij elkaar te kunnen zijn, in présence te zijn en ook echt te kunnen luisteren. Daarom ontwikkelde ik de Soulstorytelling methode die ervoor kan zorgen dat je leert luisteren naar jezelf én elkaar. Ik ben van mening dat als je dat kunt, je elkaar echt kunt ontmoeten, leren kennen en zien. En als iedereen zichzelf kan zijn, hoef je je ook niet meer te bewijzen, verantwoorden, veranderen te koste van jezelf. Ik denk dat dat geluk is. 

Testimonials

Mijn favoriete klanten?

Dat zijn mannen en vrouwen die hun blik op business, leiderschap en werkgeluk met de anderen willen onderzoeken en delen. Leiders die willen leren hoe ze hun persoonlijke verhaal kunnen gebruiken in presentaties op het podium. Pioniers die voorop lopen, hun visie willen delen en doorgeven. Kortom het zijn mensen met een unieke verhaal die met passie hun waarom op een krachtige manier willen communiceren via Soulstorytelling.

Start nu met het vertellen van jouw unieke verhaal

Buitenkant en binnenkant verhalen

Ik heb 15 jaar business to business films gemaakt en vond het een voorrecht om zoveel mensen voor de camera te krijgen. Ik werd echter steeds meer geraakt door het persoonlijke verhaal en steeds minder door het business verhaal. Daarom ging ik op reis naar Nepal, maakte een documentaire over geluk bij straat- en weeskinderen en schreef drie boeken waarin het persoonlijke verhaal centraal staat. Kinderboek Gina en de rode vogel in 2012, Moeders & Dochters in 2014 en Een reis over de wereld in 9 verhalen in 2018. Voor Moeders & Dochters interviewde ik meer dan 30 vrouwen over hun moeder-dochterrelatie. Het was de start van Soulstories en de Soulstorytelling methode.  Momenteel schrijf ik een boek over de kracht van het persoonlijke verhaal en werk ik aan Wanderlust. Een theatervoorstelling over het zoeken naar eigenheid en het leven van je unieke verhaal.

“Je eigen legende waarmaken is de enige verplichting van de mens.
Als je echt iets wilt, spant het hele universum samen om ervoor te zorgen
dat je je droom verwezenlijkt.”

Uit De Alchemist van Paulo Coelho.

Contact

Wil je meer weten of kennismaken?
Ik ontmoet je graag in een persoonlijk gesprek.

Bel me op 06 – 533 211 31 of stuur mij een berichtje

“Je eigen legende waarmaken is de enige verplichting van de mens. Als je echt iets wilt, spant het hele universum samen om ervoor te zorgen dat je je droom verwezenlijkt.”

Verhalen verbinden

Iedere stap in je leven herbergt een verhaal. Of je nu gaat trouwen, een kindje verwacht of afscheid neemt van iemand. Altijd is er een verhaal dat vertelt wil worden. Maar wat vertel je en hoe doe je dat? Welke verhaallijn kies je, hoe begin en eindig je?

Verhalen kun je op heel veel verschillende manieren vertellen. Linde ten Broek laat met Soulstories de echte verhalen (her)leven. Vanuit haar passie schrijft en vertelt ze jouw verhaal zodat je het bij je blijft en je het zelf kunt doorvertellen. Linde vertelt verhalen bij huwelijken, geboorte en afscheid.

Trouwen

Linde ten Broek is verhalenverteller en trouwambtenaar. Ze vertelt trouwverhalen op een andere manier. Geen chronologische overzichten van gebeurtenissen, wel verhalen doorspekt met passages uit bekende en bekende boeken, films, muziek en kunst.

Dus als je JA wilt zeggen in het decor van een bijzonder verhaal, zeg dan JA tegen een Soulstory van haar. En omdat Linde ook trouwambtenaar is in de gemeente Eindhoven kan ze je trouwen op een van de locaties in die gemeente én in alle andere gemeente in Nederland. Als je dat wilt moet er een benoeming voor een dag komen van de betreffende gemeente. Het is handig om dat 6 weken van tevoren in te dienen.

Daarnaast reist Linde met haar pop-up trouwkapel door het land en verzamelt verhalen van bijzondere momenten en vrolijkt festivals op met een kist vol trouwjurken, vrolijke jasjes en requisieten. [link naar Trouwen voor een dag]

Dus wil je JA zeggen op een andere manier? Of wil je ervaren hoe het is om JA te zeggen voor een dag, neem dan contact op.

Prijzen ceremonie: euro 400 (dit is exclusief benoeming in een gemeente buiten Eindhoven. Kies je voor een ceremonie in Eindhoven dan gelden de tarieven van het gemeentehuis [link naar gemeentehuis Eindhoven]

Pop-up trouwkapel

Daarnaast reist Linde met haar pop-up trouwkapel door het land en verzamelt verhalen van bijzondere momenten en vrolijkt festivals op met een auto vol trouwjurken, vrolijke jasjes en requisieten.

Dus wil je JA zeggen op een andere manier? Of wil je ervaren hoe het is om JA te zeggen voor een dag, neem dan contact op voor een offerte op maat.

Rouwen

Ben je op zoek naar iemand die het verhaal van een dierbare die overleden is kan schrijven? Iemand die tijdens de uitvaart het verhaal kan vertellen en de nabestaanden iets mee kan geven wat precies raak is? Laat het verhaal schrijven en vertellen door Linde ten Broek. Als geen ander kan zij zich verplaatsen in de situatie en voelt aan welke woorden passend zijn en wat verteld en aangeraakt kan worden.

Prijs van een verhaal vanaf euro 250.

Vieren

Steeds vaker kiezen ouders voor een verhaal op maat om hun kindje welkom te heten. Het leven te vieren en de wijsheid die er is mee te geven in een uniek geboorteverhaal.

Wil je weten wat ik voor je kan doen, neem dan contact met me op.

Prijzen vanaf euro 250.

Album amicorum

Een doosje vol verhalen.

Een album amicorum is de voorloper van het Poesiealbum en het vriendenboekje. Vandaag de dag ontvangen we steeds minder geschreven kaarten en neemt de mail en digitale wenskaart de geschreven variant steeds meer over. Maar weet jij nog hoe je vader schreef? Welke krulletters je oma altijd maakte als ze je naam schreef?

Met het Album amicorum wat Linde ten Broek speciaal voor jou ontwerpt en maakt en laat vullen met verhalen van jullie dierbaren heb je een blijvende herinnering die je kunt inzetten bij huwelijken, afscheid en geboorte.

Prijs op aanvraag.

Voorstellingen

Marilyn Monroe
We kennen haar allemaal. Een prachtige vrouw, die alles voor elkaar had. Althans dat dacht de buitenwereld. Toen ze stierf leerden we een hele andere Marilyn kennen. Een vrouw die zo onzeker was, prachtige teksten schreef, maar die vooral diep eenzaam was. Deze voorstelling gaat over de binnenkant en de buitenkant van Marilyn en laat je nadenken over wat jij laat zien en wat je het liefste voor jezelf zou willen houden. De voorstelling duurt 45 minuten en bevat filmfragmenten, (live)muziek en zang en een verteller. De voorstelling is in te zetten in kleine theaters, thema-avonden, op scholen en in de huiskamer. Kosten euro 550,- exclusief reiskosten vanaf Eindhoven (0,19 per kilometer).
Zeehondenhuid zielenhuid
In een tijd die ooit was, nu voorgoed voorbij is en spoedig weer zal keren… In dit prachtige verhaal van Clarissa Pinkola Estes maken we kennis met een vrouw die haar best doet te overleven in een gebied waar ze eigenlijk niet hoort. Het gaat over terugkeren naar jezelf, naar huis gaan. Wie ze is, en hoe ze hiermee omgaat en hoe ze haar leven leeft kom je te weten in deze voorstelling van 30 minuten met dans, zang en een verteller. De voorstelling kun je inzetten in kleine theaters, op scholen en in huiskamers. Kosten euro 350 exclusief reiskosten vanaf Eindhoven (0,19 per kilometer)

Linde

Linde ten Broek (1965) is verhalenvanger, filmmaker, schrijver en trouwambtenaar. Ze schreef twee boeken, in 2011 het kinderboek Gina en de rode vogel en in 2014 Moeders & Dochters. Linde is een gepassioneerd verhalenverteller en laat zich inspireren door de natuur en de mensen die ze ontmoet. Ze heeft een opmerkelijk oog voor detail en kan in het moment de mooiste verhalen vertellen en oproepen bij de mensen met wie ze werkt.

Alles mag er zijn is een belangrijke waarde van haar. Ze zal dus nooit op zoek gaan naar die ene quote of jouw iets ontfutselen wat je helemaal niet kwijt wilde. Door de open en ontspannen sfeer is het gemakkelijk om vanuit een open hart verhalen te delen die door haar op een fijne manier worden doorverteld.

In de media

Interview met Lenny Kuhr.

Bekijk hier het interview dat Linde had met Lenny Kuhr.

Boek Moeders & Dochters.
Luister hier naar een fragment
uit haar boek Moeders & Dochters.
Lees hier een hoofdstuk uit Moeders & Dochters.

Huwelijksceremonie.
Bekijk hier een fragment van een huwelijksceremonie die Linde begeleidde, fragment volgt

Afscheidsdienst.
Luister hier naar een fragment van een afscheidsdienst, fragment volgt

Kennismaken

Wil je kennis maken? Neem dan contact op voor een bijzonder verhaal voor jouw moment.

Wil jij leren hoe je verhalen vertelt op de soulstory manier?
Kijk op www.soulstories.nl

info@lindetenbroek.nl
0653321131

Linde ten Broek

Boven de gouden haai
Stratumsedijk 89
5614 HP  Eindhoven

Soulstories: Ieder moment verdient een verhaal.

Have a beautiful day!

Op basis van jouw antwoorden maak ik een kort verhaal en dat krijg je na verzending van het ingevulde formulier op je scherm gepresenteerd.
Daarnaast ontvang je een e-mail. Neem even tijd om naar jouw verhaal te luisteren en laat je inspireren…


Wat is je favoriete plek?
Wat doe je daar het allerliefste?
Waarom is dat belangrijk voor je?


Wat stel je steeds uit?
Soulfood

Vul hieronder het formulier in en ontvang je cadeau!