Bel mij op 06 – 533 211 31

[rev_slider homeslider]

Van betekenis zijn in het leven. Daar woorden aan geven. Opstaan, ontwikkelen, doorgeven.

Je wilt een missie leven hier op de wereld. En het grootste geluk is om tijd aan jezelf te geven en stil te staan bij wat écht belangrijk is om die missie ten volste neer te kunnen zetten. Je weet dat het nodig is, en dat het de hoogste tijd is, dat je luistert naar de boodschap van je hart en ziel.


Die boodschap voel je en giet je zo goed mogelijk in woorden. Maar, je praat met nog zoveel méér. Je hebt gidsen bij je, krachtdieren, aartsengelen, voorouders en vele elementen uit de natuur die in jouw energie samen met jou je hele verhaal vertellen. In een Soul Poem komen zij allemaal aan het woord, je hoort ze zoals je ze nog nooit gehoord hebt. Je neemt ze mee in je dagelijks leven en mag hun communicatie gaan ontvangen bij iedere stap die je zet om jouw missie in dit leven neer te zetten.

 

De missie van je ziel

Iedereen die een doel heeft achter een tekst, oftewel een missie die hij wil neerzetten hier in de wereld, is een open kanaal en wil dat kanaal voelen, voeden en altijd open houden. Zodat het stroomt. Niet alleen de woorden, maar ook datgene wat je gaat doen. Ik denk dat je deze pagina gevonden hebt omdat ook jij een missie hebt. En dat je er alles aan wilt doen om dat pure instrument van het universum te zijn waarvan je weet dat jij het bent.

In een Soulful Sessie luisteren we naar het verhaal van je ziel en geef ik woorden aan wat ik nog meer zie, hoor en voel vanuit een ánder perspectief. Een nieuwe trilling ontstaat. Wanneer dat stroomt en samensmelt ontstaat iets magisch in woorden, op papier. Niet alleen opent dat jouzelf als het kanaal, de channel waarvan je weet dat jij het bent, maar je houdt het na afloop tastbaar vast. Jij praat, de woorden komen gechanneled door jou en mij heen. Jouw ziel praat met de mijne. Het is rauwe energie in gedicht vorm, die niet alleen geschreven is, maar die tot leven komt in je hart, ziel, intuïtie en missie in jouw leven.

Een Soul Poem is jouw persoonlijke coaching door het universum, op papier gezet in woorden van pure alignement en jij neemt die mee naar huis. Kun je je voorstellen wat er dan allemaal voor je gaat gebeuren?

Kies voor My Soul Poem en krijg kristal helder inzicht in de boodschappen van je ziel en essentie. In een Zoom call hebben we een gesprek en zal ik je verschillende vragen stellen. Op basis van wat ik hoor, zie en voel schrijf ik dan jouw persoonlijke Soul Poem. Daarna plannen we nog een afspraak van maximaal 30 minuten in om samen te reflecteren en je mee te kunnen geven wat je op dat moment nodig hebt. Ik kijk er enorm naar uit om je te (digitaal) ontmoeten!
€ 197,- / $ 239,-

Kies voor Our Soul Poem en ontvang de pure boodschap van je bedrijf of je familie: € 997,- / $ 1212,- Hiervoor plan ik gesprekken in met maximaal vier mensen. Op basis daarvan schrijf ik een Soul Poem. Daarna plan ik met een van jullie nog een afspraak in van maximaal dertig minuten. Hier kunnen we van alles bespreken, het gaat vooral om de resonantie van de woorden en wat dat met jullie heeft gedaan. 

Het enige dat je hoeft te doen is een Soulful sessie met mij te boeken. Check de mogelijkheden in mijn agenda of lees eerst de verhalen van hen die al een Soul Poem hebben ontvangen. Wacht niet te lang. Laat de magie maar komen…

Wil je weten hoe ik werk en schrijf? Hoe ook jij de boodschappen kunt ontvangen en die in verhalen kunt vormgeven? Neem dan de eerste stap en ervaar hoe je je creatieve schrijfspieren op ontvangen zet. Kies voor Your Soul Poem en ontvang vijf dagen achter elkaar inspirerende oefeningen. Je krijgt persoonlijke feedback op alles wat je maakt in de besloten Facebookgroep. € 33,- / $ 39,-   

 

Liever bij leven

Openhartige gesprekken met de dood dichtbij

Op het moment dat het einde van het leven in zicht is kunnen er vragen zijn die je nog niet aan elkaar hebt gesteld. Denk je wellicht dat het te laat is om ze te stellen, of schaam je je ervoor. Misschien heb je juist meegemaakt dat het leven ineens over was, had je nog veel vragen en dacht je dat er nog tijd genoeg was.

Mijn vader en moeder zijn allebei plotseling overleden. Van de ene op de andere dag waren ze er niet meer. Daarna begon ik zo te voelen hoe belangrijk het is dat je vragen niet opspaart, bewaart of wegstopt.
Ik begeleid je graag in deze gesprekken zodat de woorden bij de vragen gevonden worden.

Als je de vragen wilt vinden die diep in je zitten. Als je verlangt naar woorden die je gevoelens en vragen beschrijven. Als je moedig genoeg bent om op te staan en de vragen te stellen die je op je hart hebt.
Kies voor Liever bij leven individueel: 3 sessies 1 op 1 € 299,-

Als jullie weten dat de dood om de hoek staat en worstelt met deze periode in jullie leven. Als je je gevoelens tegen elkaar wilt uitspreken, maar zoekt naar de woorden en de vragen die daarbij horen. Als je diep in jullie verhaal wilt duiken.
Kies Liever bij leven samen: 3 sessies voor twee personen: € 499,-

Vind, schrijf en spreek uit wat je op je hart hebt

Valkuilen

Nu er zoveel
deuren zijn gesloten
en we nog minder van elkaar kunnen zien
Nu er zoveel
berichten verschijnen
en je nog minder 
de waarheid weet

Is het nog belangrijker
je eigen waarheid,
je harteklop, je gevoel te volgen
ervoor te gaan
maar, mijn god, hoe doe je dat?

Als de liefde tomeloos is
en je echt het allerbeste wenst
als je hart zo immens groot is
omdat je haar, o, zo het allerbeste gunt
als je je soms in bochten moet wringen
je handen te kort komt
heel hard HELP wilt roepen
je het even niet meer weet

Weet dan dat liefde jullie
altijd zal verbinden
dat zonder woorden
of juist met heel veel
gezegd wordt wat waarheid is
zonder mooie opsmuk of tierelantijn

Weet dan dat
onbaatzuchtige diepe intense lieve liefde altijd wint
ook al is dat niet de makkelijkste weg

Liefde is
Altijd

Be You!

Ik ben Linde ten Broek en ik ben al 24 jaar copywriter en storyteller. Voor individuen maar vooral voor de grootste bedrijven. Ik heb films gemaakt en meer dan duizenden verhalen in opdracht geschreven. 
Altijd heb ik naast mijn expertise in tekst, in copy, nog meer van mezelf meegebracht. Ik heb altijd een open lijn met het universum gehad en zonder dat uit te spreken aan opdrachtgevers nam ik vanzelfsprekend alles wat ik nog ‘meer’ hoorde en las in hun woorden en teksten mee in mijn schrijven. In iemands energie leeft zoveel meer dan wat ze al in woorden kunnen (be)vatten. En wanneer je dat ‘meer’ bewust wordt en wél in woorden kunt vatten dan kan dat manifesteren, dan wordt de visie in energie ook werkelijkheid. Dat is altijd mijn kracht als tekstschrijver geweest: niet alleen schrijven, maar ook luisteren en channelen en zo het hele universum betrekken bij het doel achter de tekst.

Essentie

Ik zie om me heen zoveel mensen die iets angstvallig vasthouden – hun werk, hun vrienden, hun relatie – en daar een hoge prijs voor moeten betalen. Heel vaak gaat het ten koste van hun gezondheid. Ik denk echt dat het anders kan. Dat je je eigenheid weer kunt terugvinden en daarmee daadwerkelijk iets kunt bijdragen aan de wereld. Ik inspireer je graag om vanuit je essentie te leven, te ondernemen, te zijn. En dat kun je ervaren in een Soulful sessie waarin ik jouw unieke verhaal, jouw trilling hoor, zie, voel en terug vertel via een gedicht. Een Soul Poem.

Ik word gechanneled om de woorden te geven die zo bij mensen doen wat ze moeten doen. Woorden kunnen hard zijn, kaal en feitelijk, maar woorden kunnen ook een kunstwerk maken en dat is wat een Soul Poem is. Het zijn de woorden die puur doorkomen op jouw energie en zich manifesteren in een kunstvorm die zich manifesteert via mij. Het is jouw energie en ik ben degene die dat voor je opschrijft en jij mag het meenemen, jouw dag in. Woorden zijn zo vormend, zo krachtig. In een Soul Poem staan jouw woorden die bij jou passen en die je hart en ziel in vuur en vlam zetten. Als je die uitspreekt tover je met woorden uit het universum. 

Mijn passie

De verhalen van Clarissa Pinkola Estes uit De Ontembare Vrouw en De dansende grootmoeders raken mij omdat ze de ziel blootleggen en de enorme kracht van het vrouw-zijn beschrijven. 

Mijn recept voor geluk?

De dag beginnen met yoga. Dat geeft me focus en kracht. En daarna koffie.

 

Testimonials

Alles mag er zijn ‘Als een onderwerp heftig en confronterend is mogen de loskomende emoties er ook zijn. Linde werkt zorgvuldig en met passie en heeft een geweldig gevoel voor humor. Ze heeft me laten zien dat alle emoties er mogen zijn bij het vertellen van mijn verhaal.’

Nina Blom, stichting StoMbP,

Kwetsbaar zijn ‘Wonderbaarlijk hoe snel en bijzonder Linde ‘plaatjes’ zag toen ik haar mijn verhaal vertelde. ‘Plaatjes’ die ze openhartig met me deelde en waar ze op doorvroeg. Er ontstond in no time een diepe, intense verbinding tussen ons waardoor ik mijn kwetsbaarheid durfde te tonen. Linde ‘las’ mijn gezicht en benoemde heel eerlijk welke veranderingen ze aan en in mij zag. Ook gaf ze praktische tips die mij echt gaan helpen, in het hier en nu. Diezelfde avond ontving ik mijn verhaal, door Linde geschreven, in mijn mailbox. Zo persoonlijk, zo raak en met verrassende wendingen, inzichten en doordenkers. Ik was ontroerd, heb het verhaal uitgeprint en in mijn dagboek geplakt zodat ik het kan teruglezen wanneer ik maar wil. En ik voel, diep van binnen, dat ik Lindes versie van mijn levensverhaal ooit ga gebruiken in het boek dat ik wil schrijven. “Jij hebt een gave, wat ben jij een prachtvrouw” zei ik dan ook tegen haar bij ons afscheid. Mijn dank is groot.’

Marije van den Bovenkamp,

Trouwen van hart tot hart Wij zinderen na van ons ‘Trouwen voor één dag’. Of – zoals je het ten slotte noemde – trouwen van hart tot hart. Je hebt ons diep getroffen en we zijn dankbaar voor wat we dankzij jou ervaren hebben. We zijn inderdaad getrouwd… Je hebt de woorden gesproken die tot nu vooral tussen ons beiden aanwezig waren. Ze jou horen uitspreken en er – in aanwezigheid van jullie als getuigen – met hart en ziel ja tegen zeggen, was trouwen met onszelf, elkaar en ‘het geheel’. Het ja was zo vol en de ervaring zo compleet… er is geen ander trouwen meer nodig… Dank je wel, we zijn er stil van…

Astrid en Henk,

Opnieuw geboren worden ‘Ik kreeg een persoonlijk verhaal van Linde kado, wat voor mij al een hele happening was. Zomaar iets kado krijgen. We spraken elkaar in Den Bosch en het was heerlijk weer. De volledige aandacht die zij voor me had was heel bijzonder en het duurde even voordat ik er van kon genieten, het kon toelaten. Al snel kreeg Linde beelden over hoe ze me zag, wat ze bij me zag. Het ene beeld bevestigde wat ik voelde, het andere beeld verwonderde, was raak. Er was ruimte om meer met het een dan met het ander te hebben. Het stuk waarin zij mij iets teruggaf, via haar verhaal, over mijn ouders en mijn gevoel daarbij was raak, pakkend. Omdat ik op dat moment in een stevig en pijnlijk proces zat rondom mijn ouders, heb ik het verhaal 1 x doorgelezen en toen laten liggen. Tot Linde me aan mijn jasje trok vanavond. Ik ben nu veel verder in mijn eigen proces dan toen en nu ik het verhaal nog een las, kon ik zien hoe mooi het is wat ze over me schreef. Een hele mooie boodschap waarin ik me erkend voel in wie ik ben. De rode loper ligt, schrijft Linde, ik hoef alleen maar te gaan lopen. En dan ben ik een tijdje terug al gaan doen en dat voelt erg goed! De mooiste zin van het verhaal vind ik wel de laatste:’Mensen komen naar je toe. Omdat zij opnieuw geboren willen worden.’ Dank Linde, dat is precies wat ik doe en waarvoor ik hier ben.’

Nadine Carter, Praktijk Inferno,

De essentie ‘Wat ik mooi vind aan het werken met Linde is dat ze de diepere laag weet te pakken en mij tot de essentie brengt van mijn verhaal. Ze laat de vragen ontstaan in het moment en dat geeft ruimte aan wat verteld kan worden. De manier waarop ze kijkt, aanwijzingen geeft, werkt en alles verwerkt, geeft ruimte aan de verhalen die aan de oppervlakte of juist wat meer verstopt zijn. Linde kan luisteren. En daarmee bedoel ik echt luisteren.’

Shanti Silos,

Contact

Wil je meer weten of kennismaken?

Ik ontmoet je graag in een persoonlijk gesprek.

Bel me op 06 – 533 211 31