Bel mij op 06 – 533 211 31

De kunst van zelf in de spotlight gaan staan

  • On 19 januari 2017
  • 0 Comments
  • leef de beste versie van jezelf, soulstorytelling

Ken je dat? Dat je workshop na workshop volgt. Voortdurend op zoek bent naar manieren, tips en tricks om nog beter kunnen presenteren? Dat je je verhaal op je site al 100 keer hebt aangepast en nog steeds niet tevreden bent? Nou ik wel. Ik ken het heel erg goed. En ik ben er klaar mee. Het is tijd om de perfectiegriep en de verslaving van het vergelijken met de ander te lijf te gaan met een flinke dosis vitamine S en ZL: Shinekracht en ZelfLiefde. Het is tijd om te gaan staan voor wie je diep vanbinnen bent zodat je kunt doen wat je het allerliefste wilt doen. Maar hoe dan? Ik vertel je graag mijn versie.

“2017 here I come”
Riep ik toen mijn freelance project in december 2016 afgerond was en ik aan de slag ging met mijn nieuwe website. Ik was vastberaden om aan verschillende workshops mee te doen, lezingen te volgen en boekpresentaties bij te wonen en de inspiratie mee te nemen in mijn aanbod. Ik ging op zoek naar een businesscoach en sprak met verschillende mensen die me allemaal konden helpen. En merkte dat veel workshops mij niets nieuws vertelden en ik eerder moe dan voldaan thuis kwam. Totdat iemand aan mij vroeg, met wat voor soort mentor wil je werken?

Terug bij mezelf
Marloes Halmans, dankjewel voor die prachtige vraag. Die bracht me weer terug bij mezelf. Met nieuwe ogen begon ik mijn teksten te lezen en zag wat er stond. En hoe trots ik op mezelf was. De presentatie van het nieuwe boek van Hannah Cuppen Liefdesroep maakte het rond en afgelopen maandag kondigde ik op Facebook Live Vrouwen Vuur Verhalen aan. Een gratis bijeenkomst in de bibliotheek Eindhoven waar ik verhalen vertel met het thema gaan staan voor jezelf. En daarna vertelde ik voor 15 mensen intuïtief hun zielsverhaal op de Schatvindersdag en voelde hoe blij ik was dat ik dit deed.

Mindset
Mijn mindset is veranderd omdat ik ben gaan staan voor wat ik doe en dat ik dat op mijn manier aan de wereld vertel. En toen ging het snel. Ik zit op een andere trilling nu en voel me zoveel beter dan eerst. Ik ben al 14 dagen gestopt met het eten van suikers en ook dat doet me supergoed. Ik ben meer gefocust, voel me veel energieker en de verslaving van het continue moeten vergelijken van mezelf met anderen is stukken minder. Ja, het is er nog wel en het houdt me scherp, en ik kan er ook af en toe om lachen.

Ken je deze vergelijkingsdrang en wil je graag gaan staan voor wie je bent? Wil je authentiek kunnen spreken, je zielsverlangen weer in de ogen kijken en jouw persoonlijke bagage inzetten in je verhaal?
Ik help je graag met het vinden, vertellen en leven van de beste versie van jezelf.
Be You Ti Ful!

Ik heb een cadeautje voor je. Om de lancering van mijn nieuwe website te vieren. Ga naar www.lindetenbroek.nl en vraag je persoonlijke cadeau aan. Ik hoor graag waar ik jou mee kan helpen zodat ook jij kunt gaan stralen!

Have a Be You Ti Ful day!
Linde ten Broek

 

 

0 Comments