Bel mij op 06 – 533 211 31

Stop met uitstellen, ga je droom leven!

  • On 16 februari 2017
  • 0 Comments

De roep van de ziel
Ken je haar? De stem die diep vanbinnen tegen je fluistert, praat en daarna roept dat je een volgende stap mag doen? De stem waar je niet altijd naar luistert omdat je denkt dat het raar, nog niet de tijd of iets anders is waardoor je blijft doen wat je altijd al deed?

Tekens
Kom je wel eens mensen tegen die zomaar uit het niets iets tegen je zeggen, of je iets geven wat later van onschatbare waarde bleek? Het zijn tekens op je pad die je laten zien dat het tijd is en dat je iets mag gaan doen wat je misschien heel spannend vindt, maar wat wel de moeite waard is om te doen.

Het verlangen wakker kussen
2 Maanden geleden was ik aan het wandelen met een kennis van me. We hadden elkaar jaren niet gezien en haalden herinneringen op. Een daarvan kon hij zich nog levendig voor de geest halen en dat kwam omdat ik het toen met zoveel passie had verteld. Het ging over Portugal, waar ik vaker en langer zou willen verblijven. Dat wilde hij ook, maar met een gezin was dat nu geen realiteit en prioriteit.
Ineens vroeg hij aan me: “waarom ga je niet gewoon? Wat houdt je tegen?” Ik keek hem aan en kon geen woord uitbrengen. Het enige wat ik voelde was een enorme angst. Angst om te ervaren hoe het zou zijn als ik het ging doen.

Synchroniciteit
Diezelfde avond zag ik op Facebook een aankondiging van een storytelling congres in Sintra (vlakbij Lissabon) en dacht, dit kan geen toeval zijn. De volgende dag bekeek ik het programma nog eens goed, checkte welke data ik kon vliegen en twijfelde ineens of ik wel 3 weken weg kon. Twee dagen later besloot ik dat dat kon en nu ben ik aan het aftellen. Over 42 dagen stap ik in het vliegtuig!

  

Geluk
Op Valentijnsdag maakte ik hartjes met persoonlijke soulstories voor mensen die ik tegenkwam op straat. Wat waren dat bijzondere ontmoetingen! Mijn hart maakte een sprongetje en mijn ziel voelde zich diep gelukkig. Daarom ga ik door het uitdelen van hartjes. Met het schrijven van kleine verhalen, persoonlijke soulstories. Het is mijn manier om de ziel van mensen wakker te kussen.
Jou te laten ervaren wat er gebeurt als je weer in contact bent met je ziel. Met jezelf.
Als je helemaal Be You Ti Ful You bent!

Altijd al iets van plan? Doe het dan!
Vandaag las ik een bijzonder artikel in Paradijsvogels Magazine over ouderdom met de titel The age of happiness. Een artikel over mensen die op latere leeftijd iets zijn gaan doen wat hen enorm gelukkig maakt. De foto’s en verhalen zijn stuk voor stuk prachtig. Laat je inspireren door deze mensen en ga na wat jij wilt doen maar wat je ergens verstopt hebt. Onderzoek het, verras jezelf en kus je verlangen weer wakker. Het is zo de moeite waard om hier aandacht aan te besteden.

Waar blijft jouw langspeelplaat hangen?
Vind je het moeilijk, of weet je niet waar je kunt beginnen? Ik help je graag in een GRATIS Skype sessie van 20 minuten waar we kijken naar jouw blokkades en waarom je (nog) niet doet wat je het allerliefste wilt doen.
Denk je dat het te laat is? Dat je niet de juiste bagage hebt? Wat zeggen de stemmen in je hoofd en waar blijft jouw langspeelplaat hangen? Het is interessant om te kijken waarom die stemmen dit tegen je zeggen en hardop uit te spreken wat je wél wilt.

Stel je dromen niet langer uit. Onderzoek ze en zet de naald op de plek waar een nieuw nummer begint. Luister en ervaar wat er gebeurt. Ik help je graag op weg in de GRATIS Skype sessie. Vraag ‘m aan via de mail.

 

0 Comments